marți, 5 iulie 2011

Idealisti la “mărgelit”

Idealisti la mărgelit”

















            Soare, caldura, un vant placut, margele de toate culorile si multi copii zambareti, cam  asa a decurs ziua de astazi.
Fiecare prichindel, si spun prichindel pentru ca au fost atrasi chiar si baietii, si-a modelat dintr-o pasta de lut cu uscare rapida margelele in formele pe care si le-a dorit, le-a pus la uscat. Odata uscate margelutele erau pregatite pentru o schimbare radicala asa ca, micutii inarmati cu idei si creativitate si, bineinteles, pensule si acuarele, le-au dat a un aspect inedit. Fiecare margeluta pictata oglindea personalitatea fiecaruia: unele aveau punctisoare minuscule asternute cu multa migala si rabdare, altele aveau doar culori frumos imbinate cu multa indrazneala, altele erau simple sugerand timiditatea. Una peste alta, cu totii au spus ca s-au distrat.
Atelierul a adus la lumina soarelui de vara creativitatea, spiritul de echipa, spontaneitatea si indemanarea tuturor: copii, mamici si chiar bunici.
            Daca v-a placut vom mai organiza  astfel de ateliere. Acesta a fost doar pentru a va arata ca se poate face eductie prin joc. Ce se va schimba la urmatorul atelier? Pai… va sugeram o donatie de 15 lei pentru fiecare atelier, donatie care va sustine viitoarele proiecte ale asociatiei.
            Saptamana aceasta vor mai fi doua ateliere “Sa ne jucam de-a joaca! si “Preparator de povesti”, tot in Gradina Valorilor.
            “Preparator de povesti” va avea loc joi de la ora 10:30, iar “Sa ne jucam de-a joaca!” vineri de la aceeasi ora. (Trebuie mentionat ca pentru aceste prime ateliere nu este necesara o donatie)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu